Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Nieuws

Laatste nieuws

 
Bezoek het winnend concept van de Nationale RestaurantPITCH: BAR O in samenwerking met Sligro08-01-2018

Bezoek het winnend concept van de Nationale RestaurantPITCH: BAR O in samenwerking met Sligro

Kom naar Bar O tijdens de Horecava op 8 t/m 11 januari. Bar O is de winnaar van de Nationale Restaurant PITCH. Bij Bar O ervaar je hoe Cocktails en Fine Dining Bar Food elkaar versterken en voor een spannende smaaksensatie zorgen.
Lees verder
 
Prikkel je zintuigen bij Bouter op de Horecava!28-12-2016

Prikkel je zintuigen bij Bouter op de Horecava!

Kom naar Bouter op Horecava, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. We verwelkomen u graag op onze stand voor een hapje en een drankje!

ADVIES OP MAAT
Onze adviseurs staan klaar met advies voor professionele keukeninrichting op maat, passend bij uw budget. We demonstreren u de nieuwste professionele keuken-apparatuur zoals onze CaterTech 700 lijn en de Küppersbusch CombiLine 750. Bouter biedt een compleet leveranciersprogramma aan maatwerkoplossingen voor professionele keukens voor de foodprofessional.
Lees verder
 
Hotels van Oranje en Bouter gestart met nieuw project!07-10-2016

Hotels van Oranje en Bouter gestart met nieuw project!

Gisteren vond de Kick-off plaats met het projectteam waarmee samengewerkt zal worden voor de realisatie van de nieuwe Orangerie showkeuken voor Hotels van Oranje in Noordwijk.
Lees verder
 
Bouter sponsort dance4life via 24h Pressroom Amsterdam15-03-2016

Bouter sponsort dance4life via 24h Pressroom Amsterdam

Op 13 en 14 maart vond het culinaire spektakel 24h Pressroom plaats in het INK Hotel in Amsterdam. Maar liefst 24 sterrenchefs, goed voor 34 Michelin-sterren, kookten non-stop voor het goede doel: dance4life.
Lees verder
 
Kookdemonstraties 201620-01-2016

Kookdemonstraties 2016

In onze demokeuken in Zoetermeer worden ook dit jaar weer interactieve kookdemonstraties gegeven met Rational/CaterTech combisteamers en met het VarioCooking Center van Frima. U kunt de heerlijke gerechten meteen proeven. Tevens wordt er een rondleiding gegeven door het pand van Bouter.
Lees verder
 
Bouter breidt haar producten en diensten uit!07-01-2016

Bouter breidt haar producten en diensten uit!

Sinds 6 juli 2015 is Bouter B.V. onderdeel van Sligro Food Group Nederland. Tevens zijn de bedrijven WKE Products B.V. uit Helmond (leverancier koel- en vriescellen) en Veld Service B.V. uit Assen (servicebedrijf grootkeukenbranche) per 1 januari 2016 geïntegreerd in Bouter B.V. en opereren vanaf die datum onder deze naam.
Lees verder
 
Kom kijken, proeven en beleven bij Bouter op de Horecava01-01-2016

Kom kijken, proeven en beleven bij Bouter op de Horecava

Een bijzonder en uniek concept met uitgebreide mogelijkheden: koken en koelen op steen! Op onze stand tijdens de 60e editie van de Horecava zullen wij de mogelijkheden van dit concept uitgebreid demonstreren. U kunt genieten van een geweldige smaakbeleving.
Lees verder
 
Bouter tussen kerst en oud & nieuw bereikbaar16-12-2015

Bouter tussen kerst en oud & nieuw bereikbaar

In tegenstelling tot voorgaande jaren is Bouter dit jaar tussen kerst en oud & nieuw gewoon bereikbaar (let op: op 24 en 31 december sluiten wij om 15:00 uur). U kunt dus zoals altijd bij ons terecht met storingen, vragen, opmerkingen, enzovoorts. Wel kunnen sommige mensen niet bereikbaar zijn vanwege vrije dagen. In dit geval zullen collega's uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.
Lees verder
 
Bouter plaatst keukeninrichting bij Heerema in Leiden18-11-2015

Bouter plaatst keukeninrichting bij Heerema in Leiden

Na inschrijving op het bestek kreeg Bouter de opdracht voor het plaatsen van de keukeninrichting in het nieuwe kantoorpand van Heerema te Leiden. Omdat het pand een ‘BREEAM Excellent’ certificaat heeft, hebben wij een koelinstallatie conform BREEAM geleverd. Daarnaast hebben wij de spoelkeuken, voorbereidingskeuken, warme keuken en een uitgifte, welke is voorzien van een front cookingmeubel met randafzuiging, geplaatst.
Lees verder
 
Succesvol bedrijfsrestaurant voor a.s.r. na renovatie27-08-2015

Succesvol bedrijfsrestaurant voor a.s.r. na renovatie

Eind februari van dit jaar heeft Bouter het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht voorzien van een nieuw bedrijfsrestaurant. De medewerkers van a.s.r. zijn ronduit enthousiast over hun nieuwe bedrijfsrestaurant, genaamd ‘The Market’. Door middel van gekoelde uitgiftemeubels kunnen zij genieten van een vernieuwd assortiment; gezonde salades, diverse belegde broodjes en verse sappen en smoothies.
Lees verder
 
De keuken van INK Hotel Amsterdam ingericht door Bouter24-08-2015

De keuken van INK Hotel Amsterdam ingericht door Bouter

In april 2015 heeft INK Hotel Amsterdam de door Bouter ingerichte keuken in gebruik genomen. De open keuken is ingericht met een bereidingseiland met inductie kookunits, een waterbadgrill, een friteuse en een afzuigkap. Tevens heeft Bouter de apparatuur geleverd voor de warme pass en de ontbijtuitgifte. De uitgifte is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Intera. De overige keukeninrichting bestaat onder andere uit een koel- en vriescel, spoel- en werktafels en koelwerkbanken. In de spoelkeuken zijn twee doorschuifmachines geplaatst.
Lees verder
 
Bouter wint opnieuw aanbesteding voor raamcontract UWV21-07-2015

Bouter wint opnieuw aanbesteding voor raamcontract UWV

In 2010 heeft Bouter de aanbesteding gewonnen voor het landelijk raamcontract van UWV. Dit betrof een 5-jarig contract welke onlangs opnieuw is aanbesteed. Wij mogen u met trots mededelen dat wij ook deze aanbesteding hebben gewonnen en onze prettige samenwerking met het UWV mogen voortzetten.
Lees verder
 
Sligro neemt CaterTech over (CaterTech is de moedermaatschappij van o.a. Bouter B.V.)07-07-2015

Sligro neemt CaterTech over (CaterTech is de moedermaatschappij van o.a. Bouter B.V.)

Graag vragen wij uw aandacht voor bijgevoegd persbericht van Sligro Food Group N.V. en CaterTech B.V.
Lees verder
 
Kookdemonstraties 201513-05-2015

Kookdemonstraties 2015

Ook in 2015 kunt u bij Bouter terecht voor kookdemonstraties in de demokeuken op het Signaalrood 15 te Zoetermeer. Tijdens deze dagen worden er interactieve kookdemonstraties gegeven met Rational/CaterTech combisteamers en met het VarioCooking Center van Frima. De gerechten kunnen ook meteen worden geproefd. Tevens wordt er een rondleiding gegeven door het pand van Bouter.
Lees verder
 
Bouter op de Zorgtotaal11-03-2015

Bouter op de Zorgtotaal

Bent u benieuwd naar alle ontwikkelingen op het gebied van keukens in de zorg? Kom dan naar de Zorgtotaal beurs! Wij nodigen u van harte uit op onze stand waar wij onder andere ons Kleinschalig Wonen concept presenteren. De Zorgtotaal vindt plaats van 18 tot en met 20 maart 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Voor een gratis toegangskaart kunt u zich registreren via deze link.
Lees verder
 
Samenwerking Bouter en Xandrion is een feit!13-02-2015

Samenwerking Bouter en Xandrion is een feit!

Begin januari hebben Bouter en Xandrion officieel de raamovereenkomst getekend en is een samenwerkingsrelatie ontstaan. Xandrion is een onafhankelijk inkoopnetwerk voor de vrijetijdsbranche waarbij ca. 900 bedrijven in de horeca-, recreatie- en sportbranche zijn aangesloten.
Lees verder
 
Restaurant Awards 201529-01-2015

Restaurant Awards 2015

Dit jaar vond de eerste editie van de Restaurant Awards plaats. 500 chefs stemden op hun favoriete restaurant in elf categorieën. Via een persbericht maakte de organisatie afgelopen dinsdag, 27 januari, de winnaars van deze Award bekend. Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat Bouter bij drie Award winnaars grootkeukeninrichting heeft verzorgd.
Lees verder
 
19-01-2015

Realisatie grootkeuken en ontbijtbuffet in Wings Hotel

Op Rotterdam The Hague Airport wordt momenteel een nieuw hotel gebouwd. Het Wings Hotel. Aan Bouter de eer om hier de complete grootkeukeninstallatie en het ontbijtbuffet te realiseren. Op de planning staat dat het hotel medio 2015 opgeleverd wordt.
Lees verder
 
Horecava 201502-12-2014

Horecava 2015

Van 12 t/m 15 januari is het zover. Dan is het tijd voor de Horecava die ook in 2015 wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Uiteraard is Bouter ook deze editie van de partij. Wij presenteren weer een aantal interessante noviteiten en bezienswaardigheden. Hierbij geven wij u alvast een klein voorproefje van wat u onder andere op onze stand kunt verwachten.
Lees verder
 
Twee Michelinsterren voor Librije’s Zusje25-11-2014

Twee Michelinsterren voor Librije’s Zusje

Librije’s Zusje, het restaurant in hotel Waldorf Astoria dat onder de bezielende leiding van chef-kok Sidney Schutte staat, heeft twee Michelinsterren mogen ontvangen. Het hotel is op 1 mei 2014 geopend dus chefkok Sidney Schutte heeft deze uitzonderlijke prestatie, samen met zijn keukenbrigade, in zeer korte tijd weten neer te zetten. Bouter B.V. is trots dat zij met de inrichting van deze keuken een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit fantastische resultaat.
Lees verder
 
Bouter steunt Stichting Ontmoeting met overgebleven eten07-11-2014

Bouter steunt Stichting Ontmoeting met overgebleven eten

Zoals u weet, organiseert Bouter regelmatig interactieve kookdemonstraties waarbij een professionele kok het gebruik van Rational/CaterTech combisteamers en het VarioCooking Center van Frima demonstreert. Om hierbij zoveel mogelijk verschillende manieren van bereiden te laten zien, wordt veel eten gebruikt. Zelfs zo veel dat er altijd overblijft. Omdat het uiteraard zonde is om het overgebleven eten weg te gooien, wordt dit vanaf heden weggegeven aan de Stichting Ontmoeting.
Lees verder
 
Koning Willem-Alexander opent Onderwijspark Ezinge te Meppel14-10-2014

Koning Willem-Alexander opent Onderwijspark Ezinge te Meppel

Inmiddels zijn de keukens in het Onderwijspark Ezinge al in gebruik genomen en de allerlaatste puntjes worden momenteel weg gewerkt. Bouter B.V. kreeg de opdracht voor het inrichten van de leskeukens en de kiosken voor scholen De Ambelt, Stad & Esch en Drenthe College welke zich bevinden in het Onderwijspark Ezinge te Meppel.
Lees verder
 
Bouter op de Gastvrij Rotterdam19-09-2014

Bouter op de Gastvrij Rotterdam

Van maandag 22 tot en met woensdag 24 september presenteren wij ons op de Gastvrij Rotterdam welke ook dit jaar weer wordt gehouden in de Ahoy hallen. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze stand. Wij laten u graag onze noviteiten zien onder het genot van een hapje en een drankje waarbij we u kunnen bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van grootkeuken en horeca-inrichtingen. Bouter presenteert onder andere een Palmarium kookeiland van Küppersbusch.
Lees verder
 
Warung Mini te Rotterdam op RTL416-09-2014

Warung Mini te Rotterdam op RTL4

Zaterdag 20 september a.s. om 16:30 uur zendt RTL4 het programma Trips and Travel uit. Tijdens dit programma komen onontdekte bezienswaardigheden in binnen- en buitenland aan bod. In de uitzending van 20 september wordt het centrum van Rotterdam uitgelicht en hierbij komt ook het bekende en door diverse BN’ers bezochte ‘Warung Mini’ in beeld.
Lees verder
 
Gebouw ‘De Rotterdam’ genomineerd voor ‘Best Tall Building’ award09-07-2014

Gebouw ‘De Rotterdam’ genomineerd voor ‘Best Tall Building’ award

De Rotterdam, ook wel ‘de verticale stad’ genoemd, staat bekend als het grootste multifunctionele gebouw van Nederland. Bouter heeft het bedrijfsrestaurant voor de Gemeente Rotterdam mogen inrichten, welke is gevestigd in gebouw De Rotterdam.
Lees verder
 
Complete hercertificering voor Bouter02-07-2014

Complete hercertificering voor Bouter

Bouter B.V. is ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en VCA** 2008/5.1 gecertificeerd. Jaarlijks worden er door Lloyds Register tussentijdse controles uitgevoerd om te controleren of de kwaliteitsystemen nog voldoen aan de gestelde eisen en regelgeving. Eens in de drie jaar vindt er bovendien een complete hercertificering plaats. Eind juni heeft de controle voor de hercertificering voor alle drie de kwaliteitsystemen plaatsgevonden en met trots kunnen wij melden dat we met vlag en wimpel zijn geslaagd voor deze hercertificatie.
Lees verder
 
Bouter richt de keuken van Brasserie Waalhaven in26-06-2014

Bouter richt de keuken van Brasserie Waalhaven in

Een gezellig familie restaurant met historische sfeer. Zo introduceert Brasserie Waalhaven haar nieuwe restaurant. Het bijzondere aan het nieuwe gebouw is dan ook dat het een replica is van café-restaurant Waalhaven, dat in de dertiger jaren op de toenmalige luchthaven in het havengebied ‘Waalhaven’ stond.
Lees verder
 
Kookdemonstraties 201430-05-2014

Kookdemonstraties 2014

Ook in 2014 kunt u bij Bouter terecht voor kookdemonstraties in de demokeuken op het Signaalrood 15 te Zoetermeer. Tijdens deze dagen worden er interactieve kookdemonstraties gegeven met Rational/CaterTech combisteamers en met het VarioCooking Center van Frima. De gerechten kunnen ook meteen worden geproefd. Tevens wordt er een rondleiding gegeven door het pand van Bouter.
Lees verder
 
Grootste marineschip ‘JSS Karel Doorman’ gedoopt14-03-2014

Grootste marineschip ‘JSS Karel Doorman’ gedoopt

Op 7 maart 2014 is het marineschip JSS (Joint Support Ship) Karel Doorman gedoopt. Het schip, van 204 meter lang, meer dan 30 meter breed en 53 meter hoog wordt ingezet voor de bevoorrading op zee en voor het transport van goederen. Om dit te kunnen realiseren beschikt de Karel Doorman onder andere over landingsplaatsen voor helikopters, keukeninrichting en operatiekamers.
Lees verder
 
Horecava 201406-01-2014

Horecava 2014

Ook dit jaar staat Bouter op de Horecava 2014, welke wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Wij nodigen u graag uit op onze stand, om u te informeren over de mogelijkheden die het Palmarium concept van Küppersbusch biedt.
Lees verder
 
Bouter rondom de feestdagen23-12-2013

Bouter rondom de feestdagen

Van 24 december 12:30 uur t/m 3 januari a.s. zijn wij gesloten. Vanaf 6 januari a.s. zijn wij weer geopend.

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
Lees verder
 
Data kookdemonstraties 201326-05-2013

Data kookdemonstraties 2013

Vorig jaar is Bouter gestart met het organiseren van demonstratiedagen in de demokeuken op het Signaalrood 15 te Zoetermeer. Tijdens deze dagen worden er interactieve kookdemonstraties gegeven met Rational/CaterTech combisteamers en met het VarioCooking Center van Frima. De gerechten kunnen ook meteen worden geproefd. Tevens wordt er een rondleiding gegeven door het pand van Bouter.
Lees verder
 
Bouter Webshop16-01-2013

Bouter Webshop

Op 7 januari 2013 heeft Bouter de Bouter Webshop gelanceerd. Op deze webshop vindt u alles op gebied van grootkeukentechniek. Uiteraard kunt u er ook terecht voor verbruiksartikelen zoals zeeppoeder, reinigingsmiddelen, filterpapier e.d. Er zijn voortdurend interessante aanbiedingen en leuke acties.
Lees verder
 
Bouter B.V. op Horecava 201307-01-2013

Bouter B.V. op Horecava 2013

Van 7 t/m 10 januari 2013 kunt u Bouter vinden op stand nr. 02.315 op Horecava in de RAI te Amsterdam. De bijgaande foto’s geven u alvast een indruk van onze stand.
Lees verder
 
Nieuwjaar02-01-2013

Nieuwjaar

De medewerkers van Bouter B.V. wensen u allen een gelukkig en gezond 2013. Ook dit jaar staan wij u graag terzijde wanneer u een beroep doet op onze uitgebreide kennis en kunde op het gebied van grootkeukens.
Lees verder
 
Bouter B.V. rondom de feestdagen21-12-2012

Bouter B.V. rondom de feestdagen

Het jaarlijkse kerstontbijt van Bouter B.V. vond dit jaar plaats op vrijdag 21 december 2012. Al ruim voor acht uur stroomden alle medewerkers toe om te gaan genieten van alle lekkers op het ontbijtbuffet.

Van 24 december t/m 1 januari a.s. zijn wij gesloten. Op 2 januari a.s. zijn wij weer geheel tot uw dienst. Uiteraard kunt u ons voor storingen aan uw apparatuur, die onmiddellijk moeten worden verholpen, zoals altijd bereiken via het telefoonnummer 079-3451580.
Lees verder
 
Bouter op de Horecava 2013 - Voor bewust ondernemen06-12-2012

Bouter op de Horecava 2013 - Voor bewust ondernemen

Van 7 t/m 10 januari 2013 is in Amsterdam RAI weer een inspirerende en innovatieve editie van Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie.
Lees verder
 
Demokeuken28-08-2012

Demokeuken

Sinds kort is het Bouter pand aan het Signaalrood 15 te Zoetermeer voorzien van een schitterende demokeuken. In deze keuken worden kookdemonstraties gegeven, met de Rational/CaterTech combisteamers en met de VCC (VarioCooking Center), welke u kosteloos bij kunt wonen.
Lees verder
 
24-02-2012

Bouter gecertificeerd voor VCA** 2008/5.1

Lloyds Register Nederland heeft ons VGM beleid uitvoerig beoordeeld en goedgekeurd. Vanaf 2012 zijn wij naast ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 dus ook gecertificeerd volgens de norm VCA** 2008/5.1.
Lees verder
 
Spectaculaire inruilactie tijdens Vakbeurs Facilitair12-12-2011

Spectaculaire inruilactie tijdens Vakbeurs Facilitair

Op 18, 19 en 20 januari 2012 opent de Brabanthallen te Den Bosch haar deuren voor iedereen met een facilitaire inslag. Op deze dagen vindt de Vakbeurs Facilitair plaats en ook dit jaar zal Bouter te vinden zijn op deze beurs.
Lees verder
 
Bouter start actie voor 8e editie Serious Request07-12-2011

Bouter start actie voor 8e editie Serious Request

Van 18 t/m 24 december 2011 wordt de 8e editie van Serious Request gehouden.
3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis.
Lees verder
 
Kerstmaaltijd in de Buurtstee gesponsord door Bouter B.V.05-12-2011

Kerstmaaltijd in de Buurtstee gesponsord door Bouter B.V.

Naar aanleiding van de ‘Beursvloer Gouda’ hebben wijkcentrum De Buurtstee van Factor-G en Bouter B.V. de volgende deal gesloten. Bouter B.V. sponsort een kerstmaaltijd.
Lees verder
 
11-11-2011

Bouter B.V. slaagt voor ISO 14001:2004

Bouter heeft, na het behalen van de NEN en ISO 9001 ook het ISO 14001:2004 certificaat behaald.
Lees verder
 
Mint Hotel Amsterdam25-10-2011

Mint Hotel Amsterdam

Van een hapje en een drankje genieten, omringd door een oogverblindend uitzicht over Amsterdam en het IJ vanuit de Sky Lounge, op de elfde verdieping. Uitgebreid ontbijten of dineren in het restaurant op de begane grond met uitzicht op de passerende mensen.
Lees verder
 
Donatie aan Stichting MAX Maakt Mogelijk07-09-2011

Donatie aan Stichting MAX Maakt Mogelijk

Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert in zowel binnen- als buitenland projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen. Dit betreft veelal schrijnende gevallen waarbij de omstandigheden uitermate droevig te noemen zijn.
Lees verder
 
05-09-2011

Hilton The Hague

Op de hoek van de Zeestraat en de Scheveningse Veer, direct naast Panorama Mesdag, vindt u het 195 kamers tellende ‘Hilton The Hague’.
Lees verder
 
01-09-2011

Donatie Stichting Shenpen

Shenpen, een wereldwijd netwerk van vrijwilligersorganisaties, ondersteunt het werk van Dzogchen Shri Senha Charitable Society (DSSCS).
Lees verder
 
23-05-2011

Bouter heeft onlangs het bedrijfsrestaurant van de NOS opgeleverd.

Op het Mediapark in Hilversum heeft Bouter B.V. het duurzame bedrijfsrestaurant voor de NOS (Nederlandse Omroep Stichting) mogen realiseren. De keuken en het restaurant zijn inmiddels in gebruik genomen. Het eindresultaat mag gezien worden.
Lees verder
 
Bouter en de Belastingdienst tekenen convenant “horizontaal toezicht”04-05-2011

Bouter en de Belastingdienst tekenen convenant “horizontaal toezicht”

Op 12 april 2011 is door de heer R.J.W. Vlasveld (L), unitmanager bij de Belastingdienst Haaglanden, en de heer J.M. Storm(R), directeur bij Bouter B.V., het convenant “horizontaal toezicht” ondertekend.
Lees verder
 
31-03-2011

Medio juni 2011 verwacht Bouter B.V. in het bezit te zijn van de certificaten VCA** en ISO 14001.

Bouter gaat na het behalen van de NEN en ISO 9001 door voor het ISO 14001:2004 en VCA** certificaat.
Lees verder