Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter plaatst keukeninrichting bij Heerema in Leiden

18-11-2015 17:00
Na inschrijving op het bestek kreeg Bouter de opdracht voor het plaatsen van de keukeninrichting in het nieuwe kantoorpand van Heerema te Leiden. Omdat het pand een ‘BREEAM Excellent’ certificaat heeft, hebben wij een koelinstallatie conform BREEAM geleverd. Daarnaast hebben wij de spoelkeuken, voorbereidingskeuken, warme keuken en een uitgifte, welke is voorzien van een front cookingmeubel met randafzuiging, geplaatst.

De merken die wij hebben toegepast zijn Hobart (spoelkeuken), Küppersbusch, CaterTech (kookapparatuur), SmartLine (koelingen), Rational (combi-steamers), Viessmann (koelcellen) en Halton (afzuiging).

De samenwerking met de betrokken partijen hebben wij als zeer prettig ervaren. In het uiteindelijke plan was ruimte tot participeren en meedenken, iets dat we desgewenst graag doen en tot tevredenheid van onze opdrachtgevers leidt. Wij danken alle partijen voor de plezierige samenwerkingen. Tot slot feliciteren wij Heerema met het nieuwe pand en wensen wij ze heel veel succes!
Bouter plaatst keukeninrichting bij Heerema in Leiden