Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Donatie aan Stichting MAX Maakt Mogelijk

07-09-2011 11:52
Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert in zowel binnen- als buitenland projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen. Dit betreft veelal schrijnende gevallen waarbij de omstandigheden uitermate droevig te noemen zijn.
Eén van de vele projecten betreft het streekziekenhuis in Floresti, Moldavië.
Niet alleen de bedden, wasruimten, ziekenhuisapparatuur en operatiekamers waren zwaar verwaarloosd, ook de keuken in het ziekenhuis was al zichtbaar vele jaren aan vervanging toe.

Bouter B.V. wil de patiënten en medewerkers van dit streekziekenhuis graag helpen aan een betere omgeving. Om die reden heeft Bouter besloten een bijdrage te leveren door grootkeuken apparatuur ter waarde van € 10.000,- aan het streekziekenhuis te doneren. Wij hopen hiermee een warme en goede bijdrage te leveren.

Aan Stichting MAX Maakt Mogelijk werd een symbolische cheque overhandigt. MAX oprichter Dhr. Jan Slagter nam de cheque in ontvangst van Bouter’s Sales Manager, Dhr. Paul Peters.

De werkzaamheden aan het streekziekenhuis worden gefilmd en binnenkort uitgezonden in de zendtijd van MAX Maakt Mogelijk. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het goede werk dat MAX Maakt Mogelijk verricht? Dan kunt u op de website van de stichting zien hoe u kunt doneren.
Donatie aan Stichting MAX Maakt Mogelijk