Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Mint Hotel Amsterdam

25-10-2011 09:18
Van een hapje en een drankje genieten, omringd door een oogverblindend uitzicht over Amsterdam en het IJ vanuit de Sky Lounge, op de elfde verdieping. Uitgebreid ontbijten of dineren in het restaurant op de begane grond met uitzicht op de passerende mensen.
Het Mint Hotel in Amsterdam is onlangs geopend en naast ontspannen en luxueus slapen kan men er ook nog eens genieten van de uitmuntende keuken. En om de chefs van het Mint Hotel zorg te kunnen laten dragen voor heerlijke gerechten is Bouter uitgeselecteerd om de keukens, spoelkeukens, barinrichtingen en de koel- vries installaties te leveren.
Het resultaat mag er zijn. Een grote keuken op de begane grond, een zeer mooie keuken grenzend aan de Sky Lounge, een koude keuken, pastry keuken, banket keuken maar ook meerdere barinrichtingen, het personeelsrestaurant en de roomservice pantry.

Om u mee te laten genieten van het eindresultaat hebben wij voor u de foto’s op onze website gezet. Zo neemt u een kijkje in de keuken van Mint en daarmee ook direct in ‘de keuken van Bouter’. Wij wensen u veel kijkplezier.

Klik hier voor de foto’s van het Mint.
Mint Hotel Amsterdam