Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Kerstmaaltijd in de Buurtstee gesponsord door Bouter B.V.

05-12-2011 09:01
Naar aanleiding van de ‘Beursvloer Gouda’ hebben wijkcentrum De Buurtstee van Factor-G en Bouter B.V. de volgende deal gesloten. Bouter B.V. sponsort een kerstmaaltijd.
In ruil daarvoor organiseert De Buurtstee een kerstmaaltijd voor 50 senioren uit de wijken Plaswijck en Bloemendaal. Op woensdag 14 december a.s. vindt de kerstmaaltijd plaats. De vrijwilligers van de Maaltijdgroep zorgen voor een heerlijke kerstmaaltijd. De deelnemers van de Maaltijdgroep kunnen genieten van diverse salades, tonijnrolletjes, tortilla’s en nog veel meer. Als afsluiting is er een lekker kop koffie met een likeurtje.

Bouter B.V. sponsort niet alleen de maaltijd tevens sponsoren zij een koelkast voor de nieuwe keuken in De Buurtstee. Daarnaast ontvangt de Maaltijdgroep driedelig bestek voor 50 personen.

De Maaltijdgroep bestaat al meer dan 25 jaar. Elke week zorgen enthousiaste vrijwilligers voor een overheerlijk drie gangen menu voor de deelnemers.
De keuken in de Buurtstee is erg verouderd en niet meer geschikt om te koken. De vrijwilligers en de beroepskracht van de Buurtstee willen met behulp van sponsoring een nieuwe keuken neerzetten.
Kerstmaaltijd in de Buurtstee gesponsord door Bouter B.V.