Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter op de Horecava 2013 - Voor bewust ondernemen

06-12-2012 11:33
Van 7 t/m 10 januari 2013 is in Amsterdam RAI weer een inspirerende en innovatieve editie van Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie.
Een bezoek aan Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. U krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en kunt u er contact onderhouden of leggen met leveranciers.
U vindt Bouter op stand nummer 02.315, waar wij u onder meer:
  • Een primeur op koeltechnisch gebied tonen
  • Een nieuwe frituurbakwand laten zien
  • De fry manager presenteren
  • Een nieuwe kippengrill tonen.
De openingstijden van Horecava zijn dagelijks van 11.00 – 18.00 uur.
Horecava is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. De minimale leeftijd voor bezoekers is 18 jaar.

Graag tot ziens in Amsterdam van 7 t/m 10 januari 2013.
Bouter op de Horecava 2013 - Voor bewust ondernemen