Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter Webshop

16-01-2013 10:02
Op 7 januari 2013 heeft Bouter de Bouter Webshop gelanceerd. Op deze webshop vindt u alles op gebied van grootkeukentechniek. Uiteraard kunt u er ook terecht voor verbruiksartikelen zoals zeeppoeder, reinigingsmiddelen, filterpapier e.d. Er zijn voortdurend interessante aanbiedingen en leuke acties.
De webshop is ingericht om u volledig, snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn. Wilt u prijzen bekijken of wilt u bestellen? Dan hoeft u zich alleen maar te registeren.

Wij hebben er alles aan gedaan om de webshop zo volledig mogelijk te maken. Mocht u onverhoopt iets missen, dan kunt u dit aan ons doorgeven middels het contactformulier op de webshop.

Om de opening van de webshop te vieren hebben wij nu een spetterende openingsactie. Bij uw eerste bestelling, vanaf € 1500,-, krijgt u een tafelbarbecue. Met deze rookvrije barbecue kunt u altijd en overal waar u wilt barbecueën. Thuis, op boot of camping, op het strand. Aan u de keuze. De houtskoolbarbecue is vrijwel reukloos, is rookvrij en snel en gemakkelijk in het gebruik. Doordat de buitenste schaal koud blijft is de barbecue veilig in gebruik. De barbecue wordt geleverd in de kleur antraciet.
Let op: Voor deze actie geldt, maximaal 1 tafelbarbecue per bedrijf of instelling. Deze actie loopt t/m 28 februari 2013.

U vindt de webshop op: www.bouterwebshop.nl of klik hier!

Wij wensen u veel shop plezier.
Bouter Webshop
Bouter Webshop