Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Horecava 2014

06-01-2014 17:49
Ook dit jaar staat Bouter op de Horecava 2014, welke wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Wij nodigen u graag uit op onze stand, om u te informeren over de mogelijkheden die het Palmarium concept van Küppersbusch biedt.
U heeft keuze uit meer dan 200 apparaten, geheel aangepast aan uw behoeften waarbij alle hedendaagse aspecten zoals hygiëne, ergonomie en bedieningsgemak worden gecombineerd met het uitzonderlijke ontwerp van Palmarium.

Een leuk weetje; Palmarium is de Latijnse benaming voor Meesterwerk.

Wij tonen op onze stand een Palmarium eiland met een hygiënisch bovenblad van chroomnikkelstaal 3 mm dik welke bestaat uit één stuk. Een Palmarium eiland biedt u ook de mogelijkheid om onderbouwkasten uit te voeren in een H2 (hygiënische inwendige ronde hoeken) afwerking, te kiezen voor warmhoudkasten of gekoelde laden. Of wilt u operationeel zijn aan beide zijden? Alles is mogelijk! Uw eigen ideeën gecombineerd met de Küppersbusch knowhow creëert een ongewoon uniek kookeiland voor uw keuken.

Ook presenteren wij een nieuwe feature: het KCI touch panel. Hiermee kunt u met een handomdraai de organisatie in de keuken stroomlijnen. KüppersbuschCookingIntelligence is een innovatie waarbij kookprocessen met een lichte aanraking van de vingertop worden geregeld. Het KCI touch panel is een uiterst duurzame innovatie.

Als extra noviteit tonen en demonstreren wij een bijzonder meubel, voorzien van een blad dat is vervaardigd uit een baanbrekend composietsoort (Dekton). Dit blad is krasvast en bestand tegen zowel hitte als extreme kou. In de bijlage vindt u een flyer met meer informatie over dit bijzondere composiet.

Op onze stand kunt u zich registreren op de Bouterwebshop. Iedere tiende geregistreerde ontvangt een cadeaucheque ter waarde van € 100,- te besteden op onze webshop (let op, 1 cheque per persoon, per bedrijf).

Als u alvast een afspraak wilt maken voor tijdens de Horecava met één van onze medewerkers of voor het bestellen van kaarten kunt u een e-mail sturen naar: horecava2014@bouter.nl.

Graag tot ziens op onze stand 02.207 (hal 2)!
Horecava 2014