Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Personeelsrestaurant

Bouter levert een complete lijn uitgiftebuffetten. Bij de ontwikkeling hiervan wordt rekening gehouden met functionaliteit en vormgeving. Dat daarbij hoge kwaliteitsnormen worden gehanteerd is vanzelfsprekend. Deze uitgiftebuffetten, die overeenkomstig individuele eisen volledig op maat worden gemaakt, zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de lijnbuffetten heeft Bouter ook alle mogelijkheden in free-flowsystemen. Geïntegreerde wandkoelingen en frontcooking maken het Bouter-concept compleet.
 
Personeelsrestaurants
 
Vormgeving en materialen
De uitvoering van de buffetten wordt in nauwe samenwerking met de architect bepaald. Vormgeving, materialen, kleuren en verlichting worden afgestemd op de uitstraling van het hele gebouw en de beschikbare ruimte waar de uitgifte wordt geplaatst.

De buffetten hebben een gegarandeerde levensduur van 10 jaar of langer. Voor de panelen wordt gebruikgemaakt van het volkern programma. Dit programma biedt een keuze uit 888 kleuren. De panelen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. De bladen en trayrail zijn doorgaans uitgevoerd in composiet-stone of graniet. Uiteraard is het ook mogelijk panelen, blad of trayrail in roestvaststaal uit te voeren.
  
 
Indeling van het restaurant
Bij het indelen van het restaurant moet het gehele logistieke proces in overeenstemming zijn met HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Wij adviseren u over de optimale routing. Veel aandacht wordt in dit advies besteed aan veilige, schone en vuile looproutes ter voorkoming van kruisbesmetting. Dit zijn maatregelen die noodzakelijk zijn, om veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen in alle stadia van verwerking, productie, opslag, transport, distributie, behandeling en uiteindelijke verstrekking aan de gebruiker te waarborgen.

Om doorstroming te bevorderen, waardoor wachttijden worden voorkomen, is het mogelijk om de uitgifte-units voor het assortiment zoveel mogelijk te spiegelen. Bij een uitgifte waar iets bereid wordt, is het wachten soms onoverkomelijk. Het wachten bij kassa’s hoort echter tot een minimum te worden beperkt. Het grote voordeel van een gespiegelde opstelling, waarbij aan beide zijden een gelijk assortiment wordt aangeboden, is dat de gebruiker zelf de looproute zonder wachttijden kan bepalen.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van indelingstekeningen:
  
Consultancy Groottekening