Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Vaatspoelkeuken

Vaatspoelkeuken
De vaatspoelkeuken is een van de belangrijkste ruimtes in het voedseldistributieproces. Hygiëne, ecologische aspecten, afvoer van voedselresten, afvalcomprimering, hoog- en laagsystemen, transportbandtechniek, energieterugwinning, clean-controlsystemen, osmosesystemen, kostenbeheersing enzovoorts, zijn begrippen die van toepassing zijn bij het ontwerpen van de ideale spoelkeuken.
 
Vaatspoelkeukens
 
  
 
Afhankelijk van de wens worden, samen met Meiko Nederland B.V. en Hobart Nederland B.V., spoelkeukens ontworpen die uitblinken in efficiëncy en bedieningsgemak. Door uitgekiende routing en gebruik van de juiste apparatuur, rekening houdend met bovengenoemde begrippen, kan vaak bespaard worden op personeelskosten. En uiteraard komt de vaat er schoon en blinkend uit.
 
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Hobart.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Meiko.
 
 
CaterTech
Voor het fabrikaat CaterTech betekent ergonomie in de eerste plaats gebruikersgemak. De eenvoud van het bedieningspaneel zorgt ervoor dat de gebruikers kunnen zien welke wascyclus wordt uitgevoerd. Met de ergonomische handgreep kan de machine gemakkelijk worden geopend. Door vakkundig design en technologische knowhow worden uitstekende prestaties gecombineerd met mooie vormgeving. Hierdoor wordt maximale betrouwbaarheid en een minimum aan onderhoud gegarandeerd.

CaterTech heeft belangrijke vooruitgang geboekt bij het ontwikkelen van zuinige vaatwasmachines, met de nadruk op duurzaamheid. Duurzaamheid wordt vertaald in respect voor het milieu, mens en maatschappij. De vaatwasmachines worden steeds zuiniger doordat ze minder water, afwasmiddel en naglansmiddel gebruiken tijdens de wascyclus. Het energieverbruik is lager zonder dat dit ten koste gaat van de goede reiniging. Een geluidsarme werking en een minder warmteverlies zorgen voor betere omgevingscondities in de werkomgeving.
CaterTech logo
 
CaterTech Vaatwasmachines