Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Marine Division

Bouter is uw partner met betrekking tot Galley & Laundry inrichtingen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren en een plan ontwikkelen dat aansluit op uw wensen.

Bouter heeft een scala aan schepen ingericht, zoals marineschepen, baggerschepen, pijpenleggers, kabelleggers, containerschepen, cruiseschepen, Rijnpassagiersschepen, luxe jachten, maar ook boorplatforms. Wij leveren keukenapparatuur in alle mogelijke scheepvaartspanningen die voldoen aan de geldende regelgevingen, waaronder SOLAS en MARPOL.

 
Wij besteden veel zorg aan het zeewaardig leveren van keukenapparatuur en roestvrij staal meubilair. Denk hierbij aan afwerkingen en accessoires waardoor zaken tijdens deining van het schip op hun plek blijven staan en er veilig gewerkt kan worden. De apparatuur en het meubilair worden tevens verankerd, het zogenaamde ‘Seafastening’, waardoor het niet kan gaan schuiven.

De installaties worden door ons zowel in Nederland, als in het buitenland geleverd en/of geplaatst. Ook op het gebied van aanschaf van losse apparatuur kunnen wij u uitgebreid adviseren.
 
Ons bedrijf heeft gekwalificeerde monteurs in dienst voor het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen op het schip. Tevens adviseren én leveren wij aanbevolen reserveonderdelen voor ieder apparaat. Deze pakketten zijn belangrijk om aan boord te hebben bij uitvaren. U kunt ook altijd losse onderdelen bestellen. Wij leveren onder andere: Küppersbusch, BEHA Hedo, Metos Marine, IMC, Gram, Groku, Animo, Rational (keuken) en laundry equipment zoals Electrolux en IPSO.

Interesse? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 079-3451515 of via de mail marine@bouter.nl.